Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

İlayda Alişan / Masumiyet Ela Kim Ilayda Alisan Kimdir Kac Yasinda Nereli Boy Kilo Ve Burcu Dizileri Youtube / İlayda alişan, 1 ocak 1996 doğumlu türk oyuncudur.

İlayda Alişan / Masumiyet Ela Kim Ilayda Alisan Kimdir Kac Yasinda Nereli Boy Kilo Ve Burcu Dizileri Youtube / İlayda alişan, 1 ocak 1996 doğumlu türk oyuncudur.. Ilayda alisan was born on january 1, 1996 in istanbul, turkey. Behçet kemal çağlar lisesi'nde eğitimini tamamlayan güzel oyuncu küçük yaşlarda oyunculukla tanışmıştır. İlayda alişan tanınan bir isim ile sevgili değildir. 26 şubat 1996 tarihinde i̇stanbul'da hayata gözlerini açan i̇layda alişan, 1.58 metre boyunda, 49 kilo ve balık burcudur.behçet kemal çağlar lisesi mezunu olan ünlü oyuncu, küçük. Bir çocuk sevdim adlı dizide birini oynayan 1996 doğumlu kız.

26 şubat 1996, i̇stanbul, türkiye), türk sinema ve dizi oyuncusu. Bekar olan i̇layda alişan, 1.58 cm boyunda, 48 kilo ağırlığında ve balık burcudur. { çukur dizisi akşın }. İlayda alişan tanınan bir isim ile sevgili değildir. Reyting sıralamasında liderliği kimselere kaptırmayan.

Ilayda Alisan Ilaydalisan Instagram Photos And Videos
Ilayda Alisan Ilaydalisan Instagram Photos And Videos from lookaside.instagram.com
Behçet kemal çağlar lisesi'nde eğitimini tamamlayan güzel oyuncu küçük yaşlarda oyunculukla tanışmıştır. Reyting sıralamasında liderliği kimselere kaptırmayan. Serçe sarayı, bana sevmeyi anlat, çukur, hakan muhafız, şampiyon gibi projelerde yer alan i̇layda alişan kimdir?kanalımıza abone olmayı unutmayın. İlayda alişan, 1996 yılında i̇stanbul'da doğdu. İlayda was born in 01 january 1996 in istanbul, is a turkis actress and tv personality. Ödül töreniyle beraber i̇layda alişan'ın hayatı merak konusu oldu. Pantene altın kelebek ödülleri farklı bir konseptle kanal d ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. She is an actress, known for çukur (2017), the protector (2018) and terapist (2021).

İlayda alişan denilince akla çukur dizisinde hayat verdiği akşın karakteri gelmektedir.

She is a graduate of behçet kemal çağlar high school. Alişan was born in 26 february 1996 in istanbul. İlayda alişan, 1996 yılında i̇stanbul'da doğmuştur. Oyunculuğa bir çocuk sevdim dizisi ile başlamıştır. ♡ like or reblog if you save; İlk olarak 2011 yılında bir çocuk sevdim dizisiyle oyunculuğa başlamıştır. Ilayda alisan was born on january 1, 1996 in istanbul, turkey. İlayda alişan boy kilo, kimdir nereli yaşı burcu saç ve göz rengi. 11,975 likes · 675 talking about this. İlayda alişan ile ilgili tüm haberleri ve son dakika i̇layda alişan haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Turkish actress ilayda alişan #bestylemagazine shoots #ilaydaalişan #ilaydaalisan #turkishcelebrities #turkishactor #turkishactress #turkishactors #turkishactresses i̇layda alişan, i̇rem altığ, öner erkan & ece yaşar çukur akşın, ayşe, selim & karaca. { çukur dizisi akşın }. İlayda was born in 01 january 1996 in istanbul, is a turkis actress and tv personality.

İlayda alişan tanınan bir isim ile sevgili değildir. Bir çocuk sevdim adlı dizide birini oynayan 1996 doğumlu kız. 26 şubat 1996, i̇stanbul, türkiye), türk sinema ve dizi oyuncusu. Serçe sarayı, bana sevmeyi anlat, çukur, hakan muhafız, şampiyon gibi projelerde yer alan i̇layda alişan kimdir?kanalımıza abone olmayı unutmayın. İlayda alişan ile ilgili tüm haberleri ve son dakika i̇layda alişan haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Ilayda Alisan Kac Yasinda Nereli Egitimi Ne Kardesi Var Mi
Ilayda Alisan Kac Yasinda Nereli Egitimi Ne Kardesi Var Mi from cdn.haber.com
İlayda alişan ретвитнул(а) gold film. Bir çocuk sevdim adlı dizide birini oynayan 1996 doğumlu kız. People who liked ilayda alisan's feet, also liked Her interest in acting began at a young age and she made her television debut in 2011 with a role in the bir çocuk. Anne tarafından erzincanlı, baba tarafından trabzonludur. İlayda alişan tanınan bir isim ile sevgili değildir. İlayda alişan kimdir, kaç yaşında, nereli?, i̇layda alişan boyu, kilosu, biyografisi, rol aldığı diziler nelerdir? İlayda alişan boy kilo, kimdir nereli yaşı burcu saç ve göz rengi.

Nerede doğdu, kaç yaşında, boyu, kilosu, oynadığı diziler ve filmler… i̇layda alişan, 1996 yılında i̇stanbul'da doğmuştur.

Liseyi behçet kemal çağlar lisesi'nde tamamladıktan sonra üniversite için çalışmaya başladı. İlayda alişan, 1 ocak 1996 doğumlu türk oyuncudur. { çukur dizisi akşın }. İlayda alişan ilk olarak reklam filmleri ile kamera karşısına geçmiş ve önemli i̇layda alişan 1 ocak 1996 doğumludur ve 23 yaşındadır. Reyting sıralamasında liderliği kimselere kaptırmayan. Oyunculuğa bir çocuk sevdim dizisi ile başlamıştır. İlayda alişan boy kilo, kimdir nereli yaşı burcu saç ve göz rengi. Anne tarafından erzincanlı, baba tarafından trabzonludur. İlayda alişan kimdir, kaç yaşında, nereli?, i̇layda alişan boyu, kilosu, biyografisi, rol aldığı diziler nelerdir? İlayda alişan is born in istanbul,turkey (26 february 1996), she is a turkish actress. 27 şubat 1996 tarihinde i̇stanbul'da dünyaya gelen i̇layda alişan, behçet kemal çağlar lisesi'nde eğitiminden sonra beykent üniversitesi güzel sanatlar fakültesi oyunculuk bölümü'nde eğitimini sürdürmektedir. Alişan was born in 26 february 1996 in istanbul. Kariyerine reklam filmlerinde oynayarak başlayan i̇layda alişan 2011 yılında bir çocuk sevdim dizisi ile çıkış yapmıştır.

İlayda alişan'ın kaç yaşında olduğunu merak ediyorsanız i̇layda alişan'ın doğum tarihi 26 şubat 1996 yılıdır. Alişan was born in 26 february 1996 in istanbul. Oyunculuğa bir çocuk sevdim dizisi ile başlamıştır. Ödül töreniyle beraber i̇layda alişan'ın hayatı merak konusu oldu. Erberk model ve oyunculuk ajansına kayıtlı olan genç ve güzel oyuncu, reklam filmlerinde keşfedilip, dizi oyunculuğuna başlamıştır.

Ilayda Alisan In Sevgilisi Kim Hakkinda Bilgiler Youtube
Ilayda Alisan In Sevgilisi Kim Hakkinda Bilgiler Youtube from i.ytimg.com
İlayda was born in 01 january 1996 in istanbul, is a turkis actress and tv personality. İlayda alişan kimdir, kaç yaşında, nereli?, i̇layda alişan boyu, kilosu, biyografisi, rol aldığı diziler nelerdir? Ödül töreniyle beraber i̇layda alişan'ın hayatı merak konusu oldu. Her interest in acting began at a young age and she made her television debut in 2011 with a role in the bir çocuk. Behçet kemal çağlar lisesi'nde eğitimini tamamladıktan sonra i̇stanbul bilgi üniversitesi'nde moda tasarım. 1996 senesinde dünyaya gelen i̇layda alişan an itibarıyla 23 yaşındadır. Hakkında ise ekran severler tarafından bir çok sorunun cevabı araştırılıyor. Eğitim ve öğrenimine i̇stanbul'da başladı.

1996 yılında i̇stanbul'da dünyaya gelmiştir.

11,975 likes · 675 talking about this. 26 şubat 1996, i̇stanbul, türkiye), türk sinema ve dizi oyuncusu. Pantene altın kelebek ödülleri farklı bir konseptle kanal d ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. İlayda alişan boy kilo, kimdir nereli yaşı burcu saç ve göz rengi. İlayda alişan tanınan bir isim ile sevgili değildir. İlayda alişan, 17 ocak 1996 yılında i̇stanbul'da dünyaya geldi. Reyting sıralamasında liderliği kimselere kaptırmayan. Anne tarafından erzincanlı, baba tarafından trabzonludur. 27 şubat 1996 tarihinde i̇stanbul'da dünyaya gelen i̇layda alişan, behçet kemal çağlar lisesi'nde eğitiminden sonra beykent üniversitesi güzel sanatlar fakültesi oyunculuk bölümü'nde eğitimini sürdürmektedir. { çukur dizisi akşın }. İlayda alişan'ın kaç yaşında olduğunu merak ediyorsanız i̇layda alişan'ın doğum tarihi 26 şubat 1996 yılıdır. 1 ocak 1996 tarihinde i̇stanbul'da doğan i̇layda alişan, oyunculuk hayatına reklam filmlerinde oynayarak başlamıştır. 26 şubat 1996 tarihinde i̇stanbul'da hayata gözlerini açan i̇layda alişan, 1.58 metre boyunda, 49 kilo ve balık burcudur.behçet kemal çağlar lisesi mezunu olan ünlü oyuncu, küçük.